Samsonite Biz2Go

Op zoek naar een rugtas, heuptas of crossbody? Deze vind je allemaal in de Biz2Go serie van Samsonite. Met een Biz2Go tas weet je zeker dat je een tas komt van geweldige kwaliteit, enorm comfortabel en gemaakt met oog voor mens en milieu.

Samsonite

Meer dan 100 jaar geleden is het merk Samsonite opgericht in Denver. Het doel was om kwalitatieve duurzame koffers te produceren waar je jaren van kunt genieten. Sinds de oprichting houdt is het merk bezig met constant innoveren en op zoek naar de nieuwste technieken om de beste koffers de maken. Hierdoor is Samsonite uitgegroeid tot marktleider in de bagagebranche. Het merk staat bekend om de uitstekende kwaliteit en de nieuwste technieken.

Biz2Go: Ultiem comfort

Als je veel onderweg bent is comfort een belangrijk onderdeel van een tas. De Biz2Go rugzakken, heuptassen en crossbody’s zijn ontworpen voor maximaal comfort. Zo kun jij altijd comfortabel de deur uit. Voor extra veiligheid beschikken de rugzakken over reflecterende details. Hierdoor val je beter op als je in het donker de deur uitgaat. Daarnaast is er een karabijnhaak waar jij je fietslicht aan vast kunt maken. Niet alleen is zijn alle Biz2Go items comfortabel ook zijn ze gemaakt van milieuvriendelijke materialen.

Samsonite Biz2Go bij Travelbags

Bestel jouw nieuwe Biz2Go rugzak, crossbody of heuptas eenvoudig en snel bij Travelbags. Als officieel dealer van Samsonite kun je bij Travelbags terecht voor al je vragen en de volledige garantie. Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan de gehele Samsonite rugzakken, crossbody en heuptas collectie bij Travelbags.