Samsonite D’Lite

Op zoek naar een lichte, comfortabele zachte koffer? Dan zit je bij deze D’Lite serie van Samsonite op de goed plek. In deze D’Lite serie heb je keuze uit heel veel verschillende kleuren en formaten zodat jij precies vindt wat je zoekt. Bekijk snel de collectie!

1 - 26 van 26 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Samsonite

Samsonite is een topmerk als het gaat om reiskoffers. De producten staan bekend om de uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Het innovatieve ontwerp staat garant voor goede bescherming van bagage. Samsonite is voortdurend aan het innoveren om de beste producten te leveren voor mens en milieu. Als marktleider binnen de bagagebranche bied Samsonite bagage voor elke reis. Ze staan bekend om hun hoge standaard en hun focus op duurzaamheid. De productie van Samsonite koffers en tassen vindt plaats in Europa, zo wordt de CO2 voetafdruk zo klein mogelijk gehouden.

D’Lite: Licht en comfort

De koffers in deze D’Lite serie zijn enorm comfortabel in gebruik. Allereerst zijn alle koffers heel licht in gewicht, zo heb je het gevoel dat je alleen je bagage met je meeneemt. Daarnaast zijn de koffers ontworpen voor het beste comfort tijdens je reis. De handbagage koffers zijn voorzien van een laptopvak zodat je deze veilig met je mee kan nemen. Ruimbagagekoffers zijn uitbreidbaar, mocht je na je vakantie toch meer spullen terug willen nemen heb je hier toch nog plek voor. De koffers zijn beschikbaar in verschillende kleuren en formaten.

Samsonite D’Lite bij Travelbags

Voor welke D’Lite koffer ga jij? Heb je een keuze gemaakt, bestel deze dan eenvoudig en snel bij Travelbags. Zo kun jij je aankomende reis genieten van het lichte gewicht en de comfort van jouw nieuwe Samsonite D’Lite koffer!