Samsonite GuardIT: zakencollectie

De Samsonite GuardIT serie is perfect voor zakelijk gebruik, dankzij de professionele uitstraling en functionele details.

1 - 8 van 8 artikelen

Aanbevolen

Ontdek de Samsonite GuardIT collectie

In Denver werd het merk Samsonite in 1910 opgericht door Jesse Shwayder. Op dit moment is Samsonite een van de toonaangevende bagagemerken. Samsonite staat voor vakmanschap en innovatie door het gebruik van nieuwe materialen om reisproblemen op te lossen.

GuardIT collectie Samsonite

De Samsonite GuardIT lijn is een collectie vol zakelijke tassen. De GuardIT serie voldoet aan de wensen van consumenten die prijsbewust zijn, maar wel een professionele uitstraling willen verkrijgen. Het functionele design heeft een luxe afwerking door gebruik van de rode accenten. De tassen zijn voorzien van een voorvak met organisatiepaneel voor het opbergen van business gerelateerd eigendommen. Ook zijn ze voorzien van een smart sleeve, zodat de tassen op een trekstang van een koffer bevestigd kan worden (met uitzondering van de backpacks). Het zachte neopreen gewatteerde handvat zorgt voor comfort. Verder is elke tas voorzien van een laptopvak, waarin jouw laptop veilig meegenomen kan worden. De rugzakken zijn voorzien van een vakje waarin onder andere een zonnebril en media player opgeborgen kan worden. Ook beschikken ze over gewatteerde, verstelbare schouderriemen en de zijkanten hebben aan iedere kant een fleshouder. De GuardIT Rolling Tote en de rugzakmodellen hebben een vak voor een 10.1" tablet. De Samsonite GuardIT Bailhandle en de GuardIT Office Case bevatten een afneembare schouderriem, zodat de tassen op verschillende manieren te dragen zijn. Voor welke zakelijke tas gaat u?

Samsonite GuardIT tassen op Travelbags

Een tas uit de Samsonite GuardIT serie is de perfecte keuze als je voor kwaliteit en professionaliteit wilt gaan. Een ruime collectie Samsonite GuardIT tassen zijn verkrijgbaar bij Travelbags. Op alle tassen zit twee jaar beperkte wereldwijde garantie.