Samsonite koffers in de sale

Helemaal ready zijn voor je volgende reis? Kies dan voor een Samsonite koffer in de sale! De koffers van Samsonite zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten zodat je voor elke reis je perfecte koffer kunt kopen.  De koffers staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en zijn ook nog eens in de aanbieding! Deze kans kun je niet laten lopen! Bestel snel een Samsonite koffer in de sale voor een outlet prijs, want OP=OP.

1 - 36 van 50 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Samsonite koffers

Samsonite is opgericht in 1910 en heeft sindsdien de hoogste kwaliteitseisen waargemaakt. Bij de oprichting was het reizen namelijk alleen bestemt voor de rijken en was alleen de beste kwaliteit goed genoeg. Toen de naam in 1941 werd veranderd naar de naam zoals wij het nu kennen is het merk gegroeid tot de marktleider op het gebied van bagage. Vanwege de lange geschiedenis van het merk staat de kwaliteit bij Samsonite hoog in het vaandel. Koffers van Samsonite worden op verschillende manieren getest om zeker van de kwaliteit te zijn. Voorbeelden hier van zijn een valtest met de koffer, ritstest of een wielentest. Zo kun jij er zeker van zijn dat een Samsonite koffer geschikt is voor elke reis. Ben jij dus opzoek naar een kwaliteit koffer voor een mooie prijs? Bestel dan nu jou Samsonite koffer in de aanbieding!

Welk formaat Samsonite koffer voor jouw vlucht?

Elke reis heeft andere regels als het gaat over welk formaat koffer je mee mag nemen naar je bestemming. Elke luchtvaartmaatschappij heeft hier haar eigen regels voor als het gaat wat onder handbagage valt en wat niet. Tussen verschillende luchtvaartmaatschappijen zitten er kleine verschillen in wat het maximale formaat voor een handbagagekoffer is. Het is wel belangrijk om er zeker van te zijn in wat dit formaat is, want je wilt natuurlijk niet met een te grote koffer op het vliegveld staan. Gelukkig heeft Samsonite een groot assortiment in koffers in elk formaat zodat jij met een geschikte koffer op reis kunt. Daarnaast zijn veel koffers van Samsonite nu ook in de aanbieding. Met de Samsonite koffer in de sale ga je helemaal zorgeloos op reis en kun je extra genieten van je bestemming. Ben je opzoek naar advies over het juiste formaat koffer? Bekijk dan de koffer advies pagina.

Jouw Samsonite koffer bestel je bij Travelbags

Ben je op zoek naar een Samsonite koffer in de sale? Dan zit je bij Travelbags helemaal goed. Als dealer van Samsonite beschikt Travelbags over het grote assortiment in Samsonite koffers. Je vindt hier jou perfecte koffer in de juiste kleur en formaat! Nog geen keuze gemaakt in een Samsonite koffer in de sale omdat je nog twijfelt? Geen probleem, bij Travelbags hebt onze klantenservice je graag zodat jij je geschikte koffer kunt vinden!