Samsonite schooltassen

Stoere superhelden en vrolijke stripfiguren kunnen nu worden meegenomen naar school met een schooltas van Samsonite. 

1 - 13 van 13 artikelen

Aanbevolen

Vrolijke Disney schooltassen

Van Disney's Mickey Mouse tot Marvel's Spiderman en Star Wars, al deze superhelden en stripfiguren zijn te vinden op de Samsonite schooltassen. Deze vrolijke schooltassen prikkelen de fantasie van kinderen en zijn ook nog eens erg praktisch.

Over Samsonite

Samsonite is de marktleider op het gebied van innovatieve bagage. Al vroeg in de 20e eeuw werd het merk opgericht onder de naam Shwayder Trunk Manufacturing Company. Reizen was destijds weggelegd voor rijke, welgestelde mensen die veel waarde hechtten aan veilig bagagevervoer. Hier werd dan ook niet op bezuinigd. Om in deze behoefte te voldoen, ontwikkelde Jesse Shwayder een ijzersterke koffer die hij de naam Samson gaf. De merknaam werd niet lang daarna veranderd in Samsonite. Het merk bleef innoveren en ontwikkelde steeds meer revolutionaire koffers die perfect inspelen op recente trends en behoeften van klanten. Ook werd de collectie uitgebreid met reistassen, accessoires, laptoptassen en natuurlijk schooltassen.

Shop Samsonite schooltassen online

De schooltassen van Samsonite zijn favoriet bij kinderen en ouders. De tassen zien er erg leuk uit en zijn daarnaast gemaakt van duurzaam polyester. Dit materiaal is waterafstotend, wat erg handig is in een regenbui of als een drinkbeker per ongeluk gaat lekken. Met een schooltas van Samsonite kan ieder kind dan ook alles meenemen voor een onbezorgde schooldag. De coole of schattige prints van Disney, Marvel en Star Wars hebben een 3D-effect en lijken levensecht! Kinderen zullen dan ook helemaal fan zijn van de schooltassen van Samsonite. Hoewel het uiterlijk natuurlijk erg leuk is, zit de tas ook nog eens zeer comfortabel. De schouderbtanden zijn dan ook eenvoudig aan te passen aan de lengte van het kind. Zo kan de rugzak meegroeien en jarenlang gebruikt worden. Door de enorme keuze is er voor ieder kind wel een perfecte match te vinden. Bestel de stoere Samsonite schooltassen dan ook online op Travelbags.