Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Gratis retourneren

4.898.181 reviews
Logo 1

Samsonite Spark SNG

De Samsonite Spark SNG collectie is de vernieuwde versie van de Spark serie. Deze collectie is nu lichter, ruimer en handiger dan ooit tevoren.

Ontdek de Samsonite SNG collectie

Het merk Samsonite staat bekend om de kwaliteit van de koffers. Vanaf het allereerste begin staat deze belangrijke eigenschap centraal bij de productie van reisbagage. Deze productie vindt inmiddels in vele landen plaats, waaronder in België. Vanuit de fabriek in Oudenaarde worden winkels in heel Europa voorzien van de nieuwste koffers en tassen. Hierbij gaat kwaliteit hand in hand met innovatie, zodat de consument altijd toegang heeft tot meest moderne reisbagage.

Van Samsonite Spark naar Samsonite Spark SNG

De Samsonite Spark serie is een van de bestverkopende series van Samsonite. Het merk heeft deze serie opnieuw in het assortiment, maar nu onder de naam Spark SNG. De producten zijn lichter, ruimer en hebben nog meer slimme functies dan ooit. De serie bestaat uit achttien producten, waaronder toilettassen en beautycases, schoudertassen, duffles en zachte koffers in verschillende formaten. Innovatie is met name terug te zien in twee Samsonite Spark 55 koffers die een speciaal bovenvak hebben. Op deze feature heeft Samsonite patent aangevraagd waardoor dit handige vakje enkel bij Samsonite te vinden is. De toppocket is zeer geschikt voor het opbergen van bijvoorbeeld een paspoort of waterfles. De koffers uit de Spark SNG serie van Samsonite zijn gemaakt van stevig 600 x 600 denier polyester met een PU-coating aan de achterkant. Eigendommen zijn veilig in de koffer dankzij het TSA-kabelslot dat niet alleen het hoofdvak maar ook de buitenvakken van de koffers afsluit. De next generation Spark SNG collectie van Samsonite is verkrijgbaar in verschillende tijdloze kleuren die perfect zijn voor een collectie die zo lang meegaat als deze.

Koop de nieuwe Spark SNG collectie van Samsonite online bij Travelbags

Wie kiest voor een Samsonite Spark SNG koffer, businesstrolley, kledinghoes of toilettas, kiest voor een product dat jarenlang mee zal gaan. Het product naar keuze wordt gratis verzonden en heeft vijf jaar fabrieksgarantie.