Samsonite Vectura Evo

Met een formeel, eigentijds en licht ontwerp biedt Samsonite met de Vectura Evo collectie hoogwaardige zakelijke tassen.

1 - 4 van 4 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Samsonite Vectura Evo kopen?

Samsonite werd in 1910 opgericht toen Jesse Shwayder een ijzersterke koffer ontwikkelde die hij de naam Samsonite gaf. Sindsdien is het merk constant bezig met het ontwikkelen van innovatieve koffers en andere reisartikelen. Hierbij zoekt het merk telkens naar nieuwe mogelijkheden om reizen nog leuker en comfortabeler te maken. Eén van de belangrijkste aspecten hierbij is lichtheid en veiligheid. Een product moet zo licht mogelijk zijn en toch optimaal kunnen beschermen. Met functionele, lichte en stijlvolle ontwerpen werd de Vectura Evo collectie dan ook een feit.

Formeel en eigentijds

De Vectura Evo collectie van Samsonite biedt alles wat de moderne en zakelijke gebruiker wil. Extreem licht, stijlvol en tegelijkertijd ultrasterk: de ideale combinatie voor zakelijke tassen. Dat zijn dan ook de kenmerken die Vectura Evo definiëren. Dankzij een formeel en eigentijds ontwerp in combinatie met geavanceerde functionaliteit en organisatie is de collectie innovatief. één van deze innovatieve functionaliteit is de nieuwe geïntegreerde USB-poort, die een gemakkelijkere manier biedt om telefoons en andere gadgets op te laden tijdens het wandelen of in het openbaar vervoer. De tassen uit de collectie zijn zeer comfortabel door gevoerde handvaten. Alle items beschikken over laptop- en tabletcompartimenten. Perfect voor zakelijk gebruik!

Vectura Evo collectie verkrijgbaar bij Travelbags

De tassen uit de Vectura Evo collectie van Samsonite mogen uiteraard niet ontbreken in de collectie van Travelbags. De Vectura Evo collectie is de eerste Samsonite Business collectie met een USB-poort voor alle items. Bekijk de items uit de collectie en kies voor een zakelijke ontwerp in het zwart of elegant donkerblauw.